28 Mart 2009 Cumartesi

Muhtelif: Vaziyet Bildirimi

Nisan ayından itibaren şanlı Türk ordusunun bir parçası olacak ve bir süreliğine evimden, hayatımdan uzakta olacağım. Bu internetten de uzak olacağım anlamına geliyor, en azından acemilik süreci boyunca. Buraya bir daha ne zaman yazabilirim bilmiyorum, o yüzden gitmeden evvel içimi dökeyim ferah ferah.

Web sayfamda da belirttiğim üzere bazı iddialı projelerim var ancak bunlar en erken 2010'da gerçekleşecek çalışmalar. Bunun sebebi de ben askerden döndüğümde, bir çok çalışmayı birlikte yaptığım arkadaşım Mehmet Kurt'un askere gidecek olması. Yani -en az- bir seneyi gözden çıkarmamız gerekiyor...

Elbette askerden döndüğüm zaman Mehmet'in dahil olmayacağı birkaç çalışmam olacaktır. Şimdilik ortada bir şey yok tabii.

"Türk işi Lost" sloganıyla tanıdığınız Höst'ten sonra "Türk işi Fringe" dizisi çekmek de gelecek planlarımız arasında. Şimdilik daha çok detay vermek için erken...

Son olarak eğer askerliğimin ilerleyen günlerinde internet erişimim olursa, tecrübelerimi ve hatıralarımı burada sizlerle paylaşacağım.

Şimdilik kendinize iyi bakınız...

Hiç yorum yok: