4 Kasım 2009 Çarşamba

Alet Edevat: Oblio Music Intro 4GB

Mp3 çalar mı arıyorsunuz? Sudan ucuz (teknik olarak 5-6 damacana su fiyatına çeşitler mevcut) çin malı ürünler içinize sinmiyor mu? "iPod'lara tonla para veremem, sadece müzik dinleyeceğim ve şöyle bol hafızalı bir ürün istiyorum" mu diyorsunuz? Ya da kısaca, en ucuzunu ve aynı zamanda en işe yararını mı arıyorsunuz? Oblio Music Intro, 4GB versiyonuyla takdire şayan.

Tek bir AAA pil ile 12 saate kadar mp3/wma oynatma desteği sunuyor, ses kaydediyor, USB girişi sayesinde anında bilgisayara takılabiliyor (pratikte flash bellek olarak da kullanılabiliyor) hatta garip ama yazı (*.txt) dosyalarını küçücük ekranında okumanıza bile imkan veriyor. En önemlisi de fiyatı, 54 TL.

Eee, mükemmel olan ne var ki bu ürün mükemmel olsun. Plastik işçiliğiyle düğmeler çok uzun ömürlü görünmüyor, FM radyosu yok ve sonuçta bu da çin malı. Lakin bu fiyata 4 GB hafıza veren (ki içine 128kbps kalitesinde 1000 civarında şarkı sığdırabilirsiniz) ve USB girişiyle kolay erişim sunan başka bir ürün görmedim, görürseniz bana haber verin.

Tuhaf ki bu ürüne İzmir'de denk gelmemiştim. Gebze'de bir Teknosa vitrininde görmek nasip oldu. Reklam gibi olmasın ama, Oblio Music Intro 4GB, Teknosa'da. Tıklayın.

Hiç yorum yok: